Kids Fun Day Dippie Doe

Een stralende dag: we zijn klaar voor vertrek! Op zaterdag 7 mei kon er weer een Kids Fun Day plaatsvinden. 16 kinderen stonden met een versierd t-shirt te popelen om met JCI Peelland op pad te gaan!

We hebben een fantastische zonnige dag gehad in Dippie Doe. Met z’n allen hebben we de dag afgetrapt in de achtbaan en daarna kon iedereen zich uitleven in het park. De dag was een groot feest inclusief een lunch met frietjes of pannenkoeken!

Bij thuiskomst waren alle ouders weer dolblij om hun kroost te zien. De leuke dag was nog niet alles: de kinderen kregen een bomvolle goodiebag mee om thuis nog meer fun te hebben.

Jaarlijks neemt JCI Peelland een groep kinderen mee op pad die thuis niet altijd de mogelijkheid hebben om iets leuks te ondernemen. Vooral dankzij de bijdrage van onze sponsoren hebben we de meivakantie afgesloten met deze prachtige dag. Daarom willen we hen bedanken: Toi Toys, Blink, Edubookers, van Oorschot Aluminium, van de Graft Accountants, VGA Juristen en Experience Republic. Ook Stichting Speel Je mee bedankt voor het contact!