Ondernemend Helmond gaat de strijd aan tijdens de JCI PubQuiz

Heb je veel feitenkennis? En ben je competitief ingesteld? Doe dan mee aan de PubQuiz van JCI Peelland. Op donderdagavond 12 maart gaat ondernemend Helmond onderling de strijd aan. Speel samen met directieleden, medewerkers of collega’s tegen andere bedrijven uit Helmond. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan de Kinderafdeling van het Elkerliek
ziekenhuis. Het wordt een avond vol lokale gezelligheid en strijd!

Business Table
Wij dagen jou niet alleen uit om mee te doen, maar vragen je ook je concurrent uit te dagen. Een tafel (team) bestaat uit maximaal 5 deelnemers. Dit kunnen directieleden, medewerkers, relaties of concullega ’s zijn. Een Business Table kost 500 euro, inclusief drankjes en borrelhapjes.

Captains Table
Heb je altijd al met die ene potentiële klant aan tafel willen zitten? Dan bieden wij je de mogelijkheid deze persoon op te geven als prominent. Zo beschik je over een Captains Table. Wij gaan dan ons uiterste best doen om deze persoon bij jou aan tafel te krijgen. Vanuit het bedrijfsleven, het Elkerliek ziekenhuis én vanuit de Gemeente Helmond hebben we al enkele mooie toezeggingen ontvangen van prominenten die graag een bijdrage willen leveren. Voor 500 euro extra heb je niet alleen een prominent aan je Captains Table, maar wordt ook je bedrijfslogo meegenomen in alle communicatie-uitingen. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om op de avond zelf een banner te plaatsen.

Doe je mee? Leuk!
Stuur een mailtje naar jcipeelland@gmail.com of neemt even contact op met een van onze kamerleden.

Bekijk hier de flyer: Helmond Strijdt en lees meer over de JCI PubQuiz