Kids Fun Day | JCI Peelland

Kids Fun Day

De Kids Fun Day is een initiatief van onze Kamer waar we erg trots op zijn. In samenwerking met Stichting Super Sociaal en de medewerking van verschillende sponsoren realiseren we een onvergetelijke vakantiedag voor kinderen die normaliter niet op vakantie kunnen. De reacties van de kinderen die dag zorgden ervoor dat het ook voor ons als organisatie een onvergetelijke dag is geworden.
Op 3 september 2016 kwamen de kinderen voor de vierde KidsFunDay samen bij De Cacaofabriek in Helmond waar ze getrakteerd werden op een eigen shirt, gevulde goodiebag en iets lekkers. Na het kleuren van dierenmaskers is de hele club met busjes vertrokken naar Dierenrijk in Nuenen.
Afsluitend zijn alle kinderen losgelaten in het maisdoolhof van de Brandevoortse Hoeve en gelukkig zijn ze er ook allemaal weer heelhuids uit tevoorschijn gekomen. Moe maar voldaan zijn de kinderen weer opgepikt door hun ouders na een stralende en meer dan gezellige dag waarin de kinderen vrienden voor het leven hebben gemaakt!

Een dag als deze is alleen mogelijk door de gulle bijdrage van vele lokale sponsoren. JCI Peelland wil deze sponsoren dan ook nogmaals bedanken voor hun bijdrage!!

Dit is een jaarlijks evenement en zal in 2017 weer georganiseerd worden door JCI Peelland.