JCI Peelland | JCI Peelland
 • Peelland Strijdt

  Voor het Elkerliek

  Klik hier voor meer informatie
 • dekoplopervanpeelland.nl

  3rd Edition: 18-01-2018

  Lees meer
 • JCI Peelland gaat met eenzame ouderen op stap

  Ouderen Verwen Dag

  JCI Peelland gaat een dag op stap met de mensen die juist niet meer midden in het sociale leven staan. Met deze eenzame ouderen gaan we samen een onvergetelijke dag beleven.

  Lees meer
 • Een onvergetelijke dag voor beide partijen...

  Kids Fun Day

  JCI Peelland geeft kinderen die door omstandigheden niet op vakantie kunnen een onvergetelijke dag die ze niet snel zullen vergeten!

  Lees meer
 • Netwerken in Peelland en samen mooie projecten draaien?

  WORD LID

  Klik hier

JCI Peelland maakt deel uit van een internationale organisatie met de naam Junior Chamber International. Een netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot 40 jaar die zich persoonlijke willen ontwikkelen. JCI heeft wereldwijd 170.000 leden in ongeveer 116 landen. Over heel Nederland verspreid zijn er circa 100 kamers met ongeveer 2.000 leden. De missie van JCI is: “To provide development opportunities that empower young people to create positive change.” En dat is exact waar wij als lokale club ons op richten. Voor JCI Peelland geldt dat onze leden wonen en/of werken in de regio Peelland (Helmond, Asten, Someren, Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Deurne, Gemert, Bakel). Met een team van gemiddeld 20 personen met diverse achtergronden creëren wij projecten die invloed hebben op onze eigen persoonlijkheden en netwerk. ‘Learning by doing’ is het motto van onze club, vrijwillig maar niet vrijblijvend leren wij van elkaars expertise en versterken we elkaar om zo tot prachtige projecten te komen. En mocht dat nu heel saai of zakelijk klinken: dat is het dus zeker niet! Gezelligheid, borrelen en het (veelvuldig) organiseren van social events maken dat er een hechte groep staat die van elkaar op aan kan.

 

De JCI vergaderingen
Wij vergaderen elke 3de donderdagavond van de maand vanaf 20.30 uur bij De Cacaofabriek. Dit doen we onder het genot van een drankje en een borrelhapje. Meerdere keren per jaar vergaderen we op een andere locatie. Meestal is dit een bedrijf gelegen in de Peel. Behalve de algemene (formele) ledenvergadering maken we kennis met het verhaal achter de locatie en spreken we veelal een directielid. Je zult begrijpen dat dit inspirerende bijeenkomsten zijn.

 

Wat we allemaal doen?
Een heleboel. We ontwikkelen nieuwe projecten, voeren jaarlijkse projecten uit, organiseren social events zoals de vreetrace, midzomernacht, paaseieren zoeken en een eindejaarsfeest. Voor persoonlijke ontwikkelingen kun je ook deelnemen aan trainingen en workshops welke door JCI Nederland worden georganiseerd. Met andere woorden, je kunt uit JCI halen wat jij belangrijk vindt!

 

Nieuwsgiering geworden?
Wil jij ook lid worden van JCI Peelland, leren van mensen uit verschillende branches en tevens van betekenis zijn voor regio de Peel? Stuur dan een e-mail naar: jcipeelland@gmail.com