Peelland Strijdt | JCI Peelland

Tweede editie PubQuiz ten bate van Elkerliek ziekenhuis: Peelland Strijdt op 28 september 2017!

Heb je veel feitenkennis? En ben je competitief ingesteld? Doe dan mee aan de PubQuiz van JCI Peelland. Op donderdagavond 28 september gaan ondernemers uit de Peelregio onderling de strijd aan. Speel samen met directieleden, medewerkers of collega’s tegen andere bedrijven uit Helmond, Deurne, Asten, Someren, Gemert-Bakel en Laarbeek. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan het Elkerliek ziekenhuis. Het wordt een avond vol lokale gezelligheid en strijd!

De tafelverkoop is begonnen! Nog niet ingeschreven? Stuur een e-mail naar jcipeelland@gmail.com voor meer informatie. Heb je je al ingeschreven? Top! Daag dan zeker ook je concurrenten of samenwerkende partijen uit en ga de strijd aan.

De volgende bedrijven / stichtingen kochten al een tafel:
Aben & Slag advocaten, GS Staalwerken, Ariza, AAE, Arte, Bart van Well Bloemsierkunst, Beijers Installaties, Dorel, E-Quest, Huijbregts Groep, HVL metaalbewerking, Machinefabriek Van Weert, MCM Liessel, RSW Accountants, Senzer, Spiegel Crossmedia Communicatie, Swanenberg, Van den Broek Logistics, Van Hoppe Bouwcenter, Stichting Welzijnszorg Helmond.

Twee netwerkavonden
De bijdrage dit jaar is €750,-, dit is inclusief 5 personen All-in tijdens Peelland Strijdt en daarnaast de mogelijkheid om een start-up te presenteren aan vele ondernemers uit de Peelregio in januari 2018.
Tijdens de uitreiking van De Koploper van Peelland op 18 januari 2018 organiseren wij een innovatiemarkt. Hiervoor zijn wij op zoek naar start-ups of innovatieve producten welke gepresenteerd kunnen worden tijdens deze avond. Met uw bijdrage voor Peelland Strijdt kunt u deelnemen aan de innovatiemarkt, een start-up voordragen of de optie kiezen dat JCI voor u een start-up zoekt.

Wij dagen jou niet alleen uit om mee te doen, maar vragen je ook je concurrent uit te dagen. Een tafel (team) bestaat uit maximaal 5 deelnemers. Dit kunnen directieleden, medewerkers, relaties of concullega ’s zijn.

En noteer naast 28 september voor de Pubquiz ook donderdag 18 januari 2018 in uw agenda voor de uitreiking van De Koploper van Peelland!

Doe je mee?
Stuur een mailtje naar jcipeelland@gmail.com of neem contact op met een van onze kamerleden.

Bekijk hier de flyer voor meer informatie.
Uitnodiging Pubquiz Peelland Strijdt JCI