Kids Fun Day: een dag vol plezier

Sinds 2013 organiseert JCI Peelland de Kids Fun Day voor kinderen die door omstandigheden niet op zomervakantie kunnen. Dit jaar is er voor het eerst gekozen om dit in de herfstvakantie te organiseren. Zaterdag 19 oktober heeft deze Fun Day plaats gevonden.

Om 09:00 uur verzamelden we bij ‘Welkom Thuis’ op de markt in Helmond. Daar werden met viltstiften, glitterstiften en plakplaatjes, t-shirts voor de leuke dag versierd. Bij Welkom Thuis voelden wij ons allen welkom en kon iedereen genieten van een heerlijke brownie en iets te drinken. Nadat de t-shirts volledig waren versierd, zijn wij vertrokken naar de verrassing van de dag.

Na ongeveer 30 minuten rijden kwamen wij aan op de plaats van bestemming: Billy Bird te Volkel. In de ochtend heeft iedereen zich kunnen vermaken in de binnenspeeltuin waar wij tot aan de volledig verzorgde lunch van ‘LKKR & ZO’ zijn gebleven. Aan eten en drinken was overigens geen tekort. Alle kinderen waren voorzien van een eigen rugzak. Hierin werden de verkregen versnaperingen weggestopt onder andere: snoepjes en ook extra pakjes Dixap om de dorst te lessen voor tijdens het spelen.

Toen het weer eenmaal was opgeklaard, hebben wij het middagprogramma naar buiten verplaatst. Daar konden spannende ritten gemaakt worden in de achtbaan, gesprongen worden op het gigantische springkussen en gebotst worden in de erg populaire botsauto’s. Iedereen heeft zich enorm geamuseerd en voordat de frieten met snack werden geserveerd werd eerst een tocht gemaakt naar het rots landschap waar ook naar goud werd gezocht.

Heerlijk waren de frieten met snack en toen kwam toch echt een einde aan de fantastische dag. Na de groepsfoto voor de Helmond Sport bus, werd de rit naar Helmond gemaakt. Aangekomen in Helmond waren er nog een paar verrassingen. Een blik met snoep van Kersten Europe en een Derbystar voetbal gesponsord door e-Quest en Breedband Helmond. De giften werden uitgedeeld door de leden van JCI waarna de kinderen voldaan huiswaarts keerden.

Wij kijken terug op een enorm leuke succesvolle Kids Fun Day en willen onze sponsoren bedanken! Bedankt: Welkom Thuis, LKKR&ZO, Ariza, Kersten Europe, Helmond Sport, e-Quest en Breedband Helmond.